Een heerlijk krokantje wordt met open handen ontvangen, zeker deze kletskoppen die je fijnmaalt en dan als bodempje in het glas presenteert, verrukkelijk! Ik zou zeker aanraden deze hazelnootkletskoppen daarvoor te gebruiken. Want die uit de winkel zijn daar niet tegenop gewassen. Dit toetje is zo makkelijk om te maken en het ziet er elegant uit. Dit komt vooral door de prachtige laagjes van citroenkwark en bramencitroenkwark. Een toetje om je gasten mee omver te blazen, zonder dat je er al teveel moeite voor hebt moeten doen, maar dat houd je voor jezelf. ;) Hieronder het recept! Bon apétit!
Triffle in een glaasje
Ingrediënten- 250 gram bramen
- 500 gram citroenkwark
- 6 kletskoppen
- 150 gram frambozen
- 2 eetlepels zachte parels, dr. Oetker Cupcake
Bereidingswijze
Pureer de bramen met behulp van een staafmixer. Meng drie eetlepels van de bramenpuree door de helft van de citroenkwark. Verkruimel de kletskoppen met een vijzel. Verdeel deze kruimels over 4 glazen. Verdeel de bramencitroenkwark over de vier glazen, gevolgd door de citroenkwark en afgetopt met de rest van de bramencitroenkwark. Schep als laatst de gepureerde bramen over de glazen. Verdeel hier de framboosjes over en de zachte parels.
ziet er heerlijk uit.....
BeantwoordenVerwijderenliefs
Wat een heerlijk toetje. Xxx oma
BeantwoordenVerwijderenZiet er mooi uit, en lijkt me een heerlijk toetje! bedankt voor het delen ☺
BeantwoordenVerwijderenZiet er mooi uit, en lijkt me een heerlijk toetje! bedankt voor het delen ☺
BeantwoordenVerwijderenDit ziet er prachtig uit ,lijkt me erg lekker. Ga ik vast een keertje maken!
BeantwoordenVerwijderengr Sylvia