Zoeken in deze blog

dinsdag 29 september 2015

Smoothie met mango en ananas

Zomer, je bent uit mijn handen geglipt, maar gelukkig heb ik nog een kléín stukje van je vast weten te houden. In de vorm van ananas en mango. Voor mij zijn dit echte zomerse smaken, maar nog wel volop in de supermarkt te vinden en ik dacht, ach waarom ook niet?
Ik ben helemaal verknocht met ananas, zo uit de hand, natuurlijk wel schoongemaakt, op de pizza of zoals deze keer, door de smoothie.
Ananas is dikke vriendjes met de mango, en ik wilde deze wel eens samen in mijn mond proeven. Daarnaast voegde ik twee zeer smoothiewaardige vruchten toe, de banaan en perssinaasappels. Enkel die vier ingrediënten creëren een heerlijke *zucht ik wilde dat het weer zomer is glimlach* waar ik in ieder geval een heel fijn humeur van krijg.
Ik maakte gelijk een liter aan smoothie zodat iedereen hier in huis ervan mee kon genieten, daar werd iedereen erg gelukkig van! Hieronder heb ik voor jullie het recept! Bon apétit!

Smoothie met mango en ananas

Ingrediënten voor 2 flinke glazen, zo'n 1 liter

 • 1 mango
 • 1/2 ananas
 • 5 perssinaasappels
 • 1 banaan
Bereidingswijze
Gooi alle ingrediënten in de blender en mix dit tot een mooie egale massa!

Bon apétit!

4 opmerkingen:

 1. Oeeh lekker! Ik vind mango en ananas echt zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Smoothies zijn zoo lekker. Ben best lui, maar als ik dat niet was zou ik ze elke ochtend maken. (oeps, ik heb gewoon zo'n simpele machine staan in de keuken, hihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die lijkt me heerlijk! Mooie kleur ook! Leuk Emma!

  BeantwoordenVerwijderen