Hieronder het recept, bon apétit!
Appelbol
Voor 4 appelbollen
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 4 appels, elstar
- 4 eetlepels suiker
- 2 theelepels kaneel
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de plakjes bladerdeeg alvast klaar zodat ze goed kunnen ontdooien. Roer de suiker en de kaneel door elkaar. Schil de appels en boor het klokhuis eruit. Rek de plakjes bladerdeeg zodra ze ontdooid zijn een beetje uit, zo krijg je een grotere oppervlakte. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg hier de appels bovenop. Vul deze met de suiker. Vouw de 4 deegpunten om de appel, net alsof je een cadeautje in pakt. Maak je vinger nat met een beetje water zodat het goed blijft plakken. Draai de appelbol nu om. De kant waar de naden zitten liggen nu onderop. Maak de bovenkant nat met een beetje water en strooi hier nog een beetje suiker over. Zet de appelbollen voor ongeveer 20 minuten in de oven zodat ze goudbruin kleuren. Serveer de appelbollen eventueel met een bolletje kaneelijs.
Bon apétit!
This is my first time pay a quick visit at here and i am actually impressed to read all at single place.
BeantwoordenVerwijderenmy webpage; diets [http://www.w3ightl055.com]